Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Dünya

YERLİ OTOMOBİL TANITILDI ! Türkiyenin Yerli Otomobilinin Özellikleri ! / Fiyatı ne kadar ?

Published

on


Yerli otomobilin özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Yerli otomobil özellikleri nedir? Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) aracı bugün 14.30’da tanıtılacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla yerli otomobil üretim tesisi Bursa’da kurulacak. Yatırımın süresi ise başlangıç tarihi olan 30 Ekim 2019’dan itibaren 13 yıl olarak belirlendi.
Yerli otomobilin fiyatı ve özellikleri merak ediliyor. Yerli otomobil özellikleri nedir? Heyecanla beklenilen tanıtım için geri sayım başladı. Türkiye’nin otomobilinde tarihi gün geldi. Yerli otomobil tanıtımı 27 Aralık Cuma günü Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Tanıtım Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde yapılacak. Bursa’da üretilecek otomobil ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

YERLİ OTOMOBİLİN ÖZELLİKLERİ

Akşam gazetesinden Sümer DEMİRCİLER’in konu ile ilgili özel haberi aşağıda yer alıyor:

C sınıfı SUV aracın paylaşılan son görüntülerinde, ortaya yerleştirilmiş bataryası, ön ve arkada iki elektrik motoru ve yan silueti ortaya çıktı.

ÇİFT MOTORLU 4X4

Reklam
e-ticaret paketleri

Ağırlık dağılımını iyileştirmek için bataryası tabana yerleştirilen otomobilde, bu sayede yol tutuş özelllikleri de iyileştirilmiş. Ön ve arkadaki elektrik motorlarıyla Türkiye’nin otomobilinin 4×4 sistemine sahip olacağı ortaya çıktı. Çekiş sistemi ve yerden yüksek yapısıyla elektrikli SUV zorlu yollarda da ilerleyebilecek. Otomobilin yan görünüşüne bakıldığında modern ve şık hatları da dikkat çekiyor. Boyutları ve mücadele ettiği sınıfı dikkate alındığında 5 kişi için rahat bir yolculuk sunacak otomobilin bagaj hacmi 500 lt’yi eçebilecek.

MENZİLİ 500 KİLOMETRE

Daha önce dolu bataryayla menzili 500 km’ye kadar uzayacağı açıklanan aracın dolum süresi ve batarya ömrüne ilişkin açıklama bugün yapılacak.

KOKPİTTE BOYDAN BOYA LED EKRAN

Türkiye’nin otomobilinin gösterge panelinde okunan 120 km’nin nerede yapıldığı da Osmangazi Köprüsü üzerinde paylaşılan görüntülerde ortaya çıktı. test edildiği de ortaya çıktı.

Reklam
e-ticaret paketleri

Otomobilin direksiyon simidinde dikkat çeken TG harfleri, TOGG’nun kısaltmasına göndermeler yapıyor. Türkiye’nin otomobilindeki iç tasarım detayları arasında, kokpiti boydan boya sarmalayan geniş ekran dikkat çekiyor. Sürücü kadar yolcuların da ihtiyaç duyabileceği bilgilerin gösterileceği ekran, günümüz modern tasarımına son derece uygun. İlerleyen dönemde otonom kullanıma uygun olacağı düşünüldüğünde, ekrana çok iş düşeceği de açık.

RAKİPLERİ KISKANDIRACAK

İç mekanında son derece modern ve şık hatları dikkat çeken otomobilde en ince ayrıntıların düşünüldüğü görülüyor. İşte Türkiye’nin otomobilinin ortaya çıkan iç mekan ayrıntıları…

• Sürücü odaklı kokpit tasarımı

• Üç kollu deri kaplı etli direksiyon simidi

Reklam
e-ticaret paketleri

• Yüksek malzeme ve işçilik kalitesi

• Kapı içlerine yerleştirilmiş geniş hoparlör ve gelişmiş müzik sistemi

• Mavi LED iç aydınlatma ışıkları

• 10 inç ve üstü ebatlı sınıfının en geniş dokunmatik bilgi ekranı

• Geniş gösterge tablosu ve ikinci bilgi ekranı

Reklam
e-ticaret paketleri

• Deri döşeme yüksek kaliteli koltuklar

• Şık havalandırma ızgaraları

• Küçük ve ergonomik tasarlanmış metal kumanda kolu

• Yumuşak ve kalite hissini yükselten kokpit kaplamaları.

#yerliotomobil #yerlioto #togg #otomotiv #yerliaraba #yerlisuv #sondakika #millioto

Reklam
e-ticaret paketleri

Ne alsam Resmi Twitter Hesabı :https://twitter.com/NeAlsam11

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünya

Kremlin’e Ukrayna saldırısı VİDEO

Published

on

By


#'e İHA'larla saldırı girişiminde bulunuldu, saldırının 'e suikast girişimi olarak değerlendirildiğini açıkladı. Aynı açıklamada 2 İHA'nın düşürüldüğü bilgisine de yer verildi. Saldırı girişimine ait ilk görüntüler geldi. Putin'e suikast girişimi!

Okumaya Devam Et

Dünya

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabet Hayatını Kaybetti

Published

on

By


#LondraKöprüsü yıkıldı. Birleşik Krallık Kraliçesi 2. #Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliyet ailesi, Kraliçe’nin öğleden sonra huzur içinde öldüğünü duyurdu. Birleşik Krallık’ta bayraklar yarıya indirildi. #sondakika

Okumaya Devam Et

Dünya

Putin Türkiye’ye Geliyor!

Published

on

By


Dünya Krizi Türkiye'de Bitecek! Devlet Başkanı Vladimir , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini kabul etti. Haberi duyurdu. Putin Türkiye'ye geliyor…
#putin

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV