Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Spor

Spor 11 Ekim 2018 Merve Toy, Halil Özer. Murat Özbostan Tek Parça

Published

on


Güvenli Bölge, Pelin Çift ile Gündem Ötesi, Milli Diriliş, Akıl Odası, Arka Plan, Siyaset Artı, Ekonomi 7.24, Parapolitik, Spor Sayfası, Medya Kritik, Sıradışı Tarih, Derin Analiz, Küresel Siyaset, Kırmızı Çizgi, Yüzde Yüz Futbol, Teke Tek, Karşı Karşıya, Derin Gerçekler, Odak Noktası, Basın Kartı, Uluslararası Gündem, Takım Oyunu, Spor Ajansı, Spor Manşet, Sabah Sporu, Manşetlerin Dili, NTV Geri Sayım, Arafta Sorular, TRT Haber, TGRT Haber, A Haber, A Spor ve daha bir çok programın tekrarlarını HD kalitesiyle kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Maliye Bakanı Berat Albayrak, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın Önemli Açıklamaları, Basın Toplantıları ve Mitingleri, Mete Yarar, Celal Şengör, Abdurrahman Dilipak, Fatih Altaylı, Yiğit Bulut, İlber Ortaylı, Şevki Yılmaz, Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu, Ersin Düzen, Ali Ece, Cem Dizdar gibi siyaset, spor ve sanat alanlarında sevilen bir çok ismin daha yorumları kanalımıza televizyonda yayınlandığı gün içerisinde yüklenecektir.

Günlük Euro, Dolar, Altın Analizi.
Ekonomi ve Siyaset Gündemi.
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Maçlarının önemli anları, yorumları, geniş özetleri.
Ülke ve Dünya Gündemi.

Ayrıca: MasterChef, Yemekteyiz, Gelin Evi, Gelinim Mutfakta, Renkli Sayfalar, Zahide Yetiş, Müge Anlı, Pelin Çift ile İyi Fikir, Hayatta Her Şey Var, Yaparsın Aşkım gibi gündüz kuşağı programlarınıda kanalımızda bulabileceksiniz.

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Spor

#FileninSultanları ŞAMPİYON 🇹🇷 TÜRKİYE 🏆🏆🏆🏆🏆Avrupa Şampiyonu

Published

on

By


#FileninSultanları namağlup şampiyon Sırbistan’ı 3-2 yenen Ay Yıldızlılar, CEV Avrupa Şampiyonu oldu. 41 kere Maşallah #Vargas

Okumaya Devam Et

Spor

Olympiacos BC 78 – 82 Fenerbahçe beko

Published

on

By


# #fenerbahcebeko #carsonedwards #olympiacos Fenerbahce EuroLeague Play Off 2.Maçı Fenerbahçe Beko'dan muhteşem galibiyet kazandı.

Okumaya Devam Et

Spor

Göztepe Altay derbisinde olay çıktı.

Published

on

By


- maçında kavga yaşandı. İzmir derbisinde futbolda istenmeyen olaylar yaşandı.
İzmir Valiliği, statta yaşanan olaylar hakkında 21 kişinin yakalandığı ve gerekli adli işlemlerin yapıldığını açıkladı.
#sondakika #futbol

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV