Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Dünya

Mayıs Depremi

Published

on


✅ Yine zor bir zamandan Eski bir kehanet kitabı (Ahbar'uz Zaman ) dayandırılan bu iddaaya göre Mayıs'ta büyük bir deprem bizleri bekliyor. Bu kehanetin detayları tüyler ürpertecek cinsten.
2020 Mayıs Ayında Deprem Olacak İddaası Nedir? Ahbar'uz Zaman Deprem Kehaneti Gerçek Mi? Dünyada büyük çaplı bir felaket yaşandığında media kâhinleri göz önüne atıyor? Bunları daha önceden rastlantısal olarak veya, bir başka şekilde doğru tahminlerde bulunduklarını iddaa edilen, bazı kendilerine kâhin denilen kişiler yada kaynaklar çok inandırıcı gelmese de ilgi çektiği aşikar. Son yaşadığımız salgın ile ilgili de birçok iddaa gündeme geliyor.

✅ Mayıs'ta deprem olacak iddaası; 2020 yılında ardı ardına felaketlere maruz kalan insanlık için, ‘O da olur' dedirtebilecek bir iddaa? geçtiğimiz bu dönemde önce yaşanan büyük depremler son 6-7 ay kadardır, Çin'de ortaya çıkıp tüm dünyaya yayılan koronavirüs hakkındada kehanetler atılmaya devam ediyor,

✅ Dünya tarihinde Baba Vanga ve Nostradamus gibi önemli kehanetlerde bulunmuş kâhinler vardı,
Bu kâhinlerin tahmin ettiği ve gelecekte olacağını söylediği bir çok şey gerçekleşirken! bunları gerçekten bildiler mi? yoksa bizler mi bu kehanetlere yaşananları yorumladık!
Son olarak yaşanan Koronavirüsü içinde ortaya bir sürü iddiaa atılmaya devam edilmiş! daha önceki yıllarda çekilmiş dizi ve filmlerde! koronadan bahsedildiği ve detaylar verildiği görülmüştü! Virüs belasını henüz başımızdan defedememişken bir başka kehanet daha ortaya atıldı. 2020 Mayıs ayında Dünya'da büyük bir deprem yaşanacağı iddaası! Ahbarüz kehanet kitabında yazdığı açıklandı.

✅ İŞTE KİTAPTA YAZDIĞI İDDAA EDİLEN KEHANET!

Ebu'l Hasan Ali Bin hüseyin Bin Ali Mesudi tarafından yazılan! Ahbar'uz Zaman adlı kitaptan alındığı iddaa edilen bilgilerin yer aldığı görselde! “Müellif: İbrahim Bin Salukiyye vefatı! hicri 463. İki rakam eşit olunca (20=20) o zamanın hastalığı yayılınca! hacılar ziyaretten men edilince! velveleler gizlenince! çekirge istilası olunca! Rum meliki ani bir hastalıkla ölünce! kardeş kardeşten korkunca! çöldeki yahudiler gibi olduğunuz zaman!

Reklam
e-ticaret paketleri

✅ Fiyatlar yükselip işler kesada uğradığı zaman! Çocukların saçlarını ağartan, insanların üçte birinin öleceği temelleri yıkan Mayıs depremini bekleyin” ifadeleri yer alıyor.

✅ Konuyla ilgili olarak kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen! Ahmet Mahmut Ünlü bir açıklama yaptı. Ünlü; Ahbar-u Zaman isimli eserin kütüphanesinde olup olmadığına baktığını! kitabın kütüphanesinde olduğunu ancak sosyal medyadaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Kendi kütüphanesine bulunan Ahbar-u Zaman isimli eserde yazılanlarla. Sosyal medyada dönen eser arasında herhangi bir benzerlik dahi olmadığını söyleyen, Ahmet Mahmut Ünlü Bu tür safsatalara itibar gösterilmemesi gerektiğini söyledi. Bu tür şeylerin gizli örgütlerin elinden çıkmış olabileceğini söyleyen Ahmet Hoca, ”Kitap bizde var. Kitapta böyle bir şey yok. Bilgiler yanlış” dedi.

Ahbar'uz Zaman Kehanetleri, Ahbar'uz Zaman Deprem Kehaneti, Mayıs Deprem Kehaneti, Mayıs Ayında Deprem Olacak Mı,

#MayısDepremi #Ahbaruz #AhbaruzZaman #Deprem #SonDakikaDeprem #SonDakika

Reklam
e-ticaret paketleri
Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünya

Kremlin’e Ukrayna saldırısı VİDEO

Published

on

By


#'e İHA'larla saldırı girişiminde bulunuldu, saldırının 'e suikast girişimi olarak değerlendirildiğini açıkladı. Aynı açıklamada 2 İHA'nın düşürüldüğü bilgisine de yer verildi. Saldırı girişimine ait ilk görüntüler geldi. Putin'e suikast girişimi!

Okumaya Devam Et

Dünya

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabet Hayatını Kaybetti

Published

on

By


#LondraKöprüsü yıkıldı. Birleşik Krallık Kraliçesi 2. #Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliyet ailesi, Kraliçe’nin öğleden sonra huzur içinde öldüğünü duyurdu. Birleşik Krallık’ta bayraklar yarıya indirildi. #sondakika

Okumaya Devam Et

Dünya

Putin Türkiye’ye Geliyor!

Published

on

By


Dünya Krizi Türkiye'de Bitecek! Devlet Başkanı Vladimir , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini kabul etti. Haberi duyurdu. Putin Türkiye'ye geliyor…
#putin

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV