Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Teknoloji

Kaşif Robot Böcekler

Published

on

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji

Hürjet ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Published

on

By


Yerli ve milli imkanlarla geliştirildi. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ () tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye'nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı , ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

TUSAŞ tarafından geliştirilen Hürjet, daha önce piste çıkmıştı. Hürjet, tek motorlu, tandem ve modern aviyonik suite sahip kokpiti ile üstün performans özelliklerini kullanarak kritik rol oynamak üzere tasarlandı.

Hürjet projesi, Jet Tekamül Eğitimi kapsamında kullanılan T-38 uçakları ile akrotim gösterilerinde kullanılan F-5 uçaklarının yerine Türk Hava Kuvvetleri envanterine dahil edilmek üzere başlatıldı. Hürjet ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde yer alan T-38 uçakları ile akrobasi gösterilerinde kullanılan F-5 uçaklarının yerine geçecek olan yeni nesil jet eğitim uçağının tasarlanması, üretilmesi, kalifikasyon ve sertifikasyon faaliyetlerinin tamamlanması hedefleniyor.

Okumaya Devam Et

Teknoloji

Intro Matik

Published

on

By


#shorts #
https://matik.com.tr/

Okumaya Devam Et

Teknoloji

WooCommerce Sanal POS Entegrasyonu

Published

on

By

wpmatik-woocommerce-sanalpos-eklentisi

 alt yapılı siteler için wpmatik WooCommerce sanal pos eklentisi geliştirdi. Bu eklenti ile Garanti bankası, İşbank, Vakıfbank, Akbank ve Ziraat gibi birçok bankanın hizmetini sitenize entegre edebilirsiniz. Eklenti sitenize kurulduktan sonra birkaç tıklama ile sanal POS entegrasyonu tamamlanıyor.

WooCommerce e-ticaret yapmak isteyenler için pratik ve kullanışlı bir çözümdür. WordPress ile birlikte çalışan WooCommerce kurulduktan sonra yapmaya olanak sağlıyor. Açık kaynaklı altyapılar için de güçlü bir entegrasyon desteği olan bu sistemi iyzico, paypal vb. birçok ödeme sistemi ile de kullanabilirsiniz. Bu eklenti ile e-ticaret yapan birçok üye işyeri bulunmaktadır. Eticaret eklentisi WordPress ile uyumlu çalışıyor. Tamamen güvenli olan sistem SUCURi tarafından denetleniyor. Sistem oldukça pratik ve kullanışlıdır. İstediğiniz kadar ürün ve kategori ekleyebilir, müşteri bilgilerinizi kontrol edebilir, sipariş işlemlerini ve takibini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

wpmatik Sanal POS Özellikleri

  • Firmanızın  tahsilatlarını internet üzerinden güvenli şekilde yapabilirsiniz!
  • 3D Secure olmayan ödeme Non-Secure
  • 3D Secure olan ödeme 3D Payment
  • Tek çekim ve taksitli ödeme imkanı
  • Eklenti Dili TR, EN Multi Lang WPML Destekler
  • Ödeme Türleri TRY, USD, EURO, GBP
  • PHP 7.X ve PHP 8 Uyumlu
  • Eklenti 1 adet alan adınıza lisanslanır yıllık ücret gerektirmez.
  • Eklenti kurulumu ve teknik destek ücretsizdir.

Kredi kartı ile ödeme ekranında 2 tema vardır. Animasyonlu modern ödeme formunda master ve visa kartları algılanabilmekte ve ekranda logoları gösterilmektedir. Tercihe bağlı olarak bootstrap ödeme formu da seçilebilir. Ödeme ekranındaki form WooCommerce standartlarına göre hazırlanmıştır temanızdaki stil şablonuna göre tasarımı değişkendir. Temanızdaki CSS dosyasından formlar için girilen şablon okunur. Eklenti klasöründeki style.css dosyasındaki kodlara müdahale ederek farklı stiller de oluşturabilirsiniz. WpMatik Sanal POS eklentisi kolay entegre olunan yazılım altyapısı ile, e-ticaret dünyasında kartlı ödeme kabulünü zahmetsizce sağlar.

WooCommerce Sanal POS Entegrasyonu

İnternet üzerinden online satış yapan ve yaptığı satışların karşılığını yine internet ortamında kredi kartlarından tahsil eden tüm firmalar Sanal POS hizmetinden yararlanabilir. WooCommerce kredi kartı ile ödeme eklentisini satın alarak kullanabilirsiniz. Yaygın olarak kullanılan Nestpay, Payten, POSNET, VPOS, Akpos, Garanti sanal pos alt yapılarında hazırlamış eklentiyi satın alarak sitenizden tahsilat yapabilirsiniz.

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV