Biyografi

Erdal Özyağcılar kimdir nereli?

Published

on


#ErdalÖzyağcılar #Kimdir #Nereli

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar, 1948 yılında Bursa İznik’te dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatrolarında sahnelenen çok sayıda oyunda rol alan Erdal Özyağcılar bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol alan ve seslendirme çalışmaları yapan Erdal Özyağcılar, Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizileri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Çöpçüler Kralı filminde Erdal Özyağcılar, Hacer’in (Ayşen Gruda) ağabeyi rolünde ekrana geldi (1977)

1966 yılında rol aldığı Ölüm Tarlası filmiyle sinema dünyasıyla tanışmış ve ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Güzin Özyağcılar ile 1972 yılında evlenen oyuncunun bu evlilikten Emrah ve Zeynep adında iki çocuğu vardır. Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Yaman karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar, 1.75 metre boyunda ve 76 kilodur.

Erdal özyağcılar kimdir nereli ?,ardal özyapcılar kaç yaşında,erdal,erdal ozyagcilar,erdal özyağcılar,erdal özyağcılar boy ve kilo,erdal özyağcılar dizileri,erdal özyağcılar hayatı,erdal özyağcılar kaç yaşında,erdal özyağcılar kimdir,erdal özyağcılar nereli,erdal özyağcılar tiyatro,erdal özyağcılar yasak elma,güzin özyağcılar,kimdir,nereli,zeynep özyağcılar,özyağcılar,yasak elma erdal özyağcılar,erdal özyağcılar biyografi,özyağcılar erdal

Reklam

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version