Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Sağlık

Moderna korona aşısı 30 yaş altı için riskli!

Published

on


korona aşısı 30 yaş altı için riskli!
Negatif test etkinliklere bilet almaya yetmeyecek!

Bugün iki çok önemli gelişmeyi almak istiyor. Moderna korona aşısı 30 yaş altı için riskli! Almanya'da 30 yaş altına sadece BionTech tavsiye edildi. Almanya Daimi Aşı Komisyonu STİKO yapılan araştırmalar sonrası korona salgınında 30 yaş altı olanlara BionTech aşısının yapılmasını önerdi. Yeni verilerin 30 yaş altı olanlarda Moderna aşısı sonrası kalp kası iltihabı gibi bazı kalp hastalıklarının görüldüğü, bu sebeple de tavsiyede değişikliğe gidildiği açıklandı. Bu sebeple de Moderna aşısının 30 yaş altında risk oluşturduğu öne sürüldü.

Diğer önemli bir gelişme ise şu an gündemdeki 3G uygulamasının giderek yerini 3G'ye bırakması.

Negatif test yakında etkinliğe bilet almaya yetmeyecek! Almanya korona salgınında önlemlerde 3G uygulamasından 2G uygulamasına geçiş yapıyor. Çoğu eyalet hazırlıklarını sürdürüyor, bazılarında geçiş başladı bile. Bu da aşılı olanlar ile hastalığı atlatanların dışında gastronomi ve etkinlikler ile sinema gibi bazı kapalı alanlarda yer alamayacak. Kısacası negatif korona testi buralara girmeye yetmeyecek. Etkinlik sektöründen de konuyla ilgili değerlendirme geldi. Federal Konser ve Etkinlik Ekonomisi Birliği Başkanı Michow, 2G uygulamasının etkinlik alanlarında yayılmasını istedi. Şu an için satılan biletlerde aşılı olmayan veya hastalığı atlatmamış olanlar bulunduğunu bu kişilere paralarının iade edilebileceğini, ancak bundan sonra biletlerin, sadece negatif test gösterebilenlere satılmayacağını duyurdu. 12 yaş altı ile sağlık sebebiyle korona aşısı olamayanlar ise burada istisna oluşturuyor.

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sağlık

ADALET BAKANLIĞI BELGELERİ✅

Published

on

By


nasıl doldurulur.
ADALET BAKANLIĞI BELGELERİN TÜMÜ 👇
https://www.bilgiyildizi.com.tr/site/haberdetay/317

#bilgiyıldızı
#adaletbakanlığı
#başvuru
#nasılyapılır
#belgeler
#nasılyapılır
#ilanlar
#memuralımı

Okumaya Devam Et

Sağlık

Sağlık Raporu Nasıl Alınır

Published

on

By


Sağlık Raporumu Nasıl Alacağım? Ücreti Ne Kadar? Nasıl Randevu alırım? Almasam olmaz mı?

Okumaya Devam Et

Manşet

Omicron varyantı Türkiye’de

Published

on

By


varyantı Türkiye'de… Omicron salgının sonunu getirir mi? Uygulanan PCR Omicron'u yakalıyor mu? Omicron'un belirtileri farklı mı?

Habertürk Haber Bülteni'nde Oya Çebi sordu; Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan yanıtladı.
Haber Bülteni – 11 Aralık 2021

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV