Siyaset

Meral Akşener Meclis Grubuna sesleniyor Canlı Son Dakika (İyi Parti Başkanı)

Published

on


Akşener meclis grubuna sesleniyor son dakika akşener haberi.

Kanalıma Ücretsiz Abone olmak için:
https://www.kisa.link/LjMt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Andımız tartışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, “Milletin aklıyla alay etmeyin değerleriyle de kavga etmeyin. Onlar bilsinler ki bu öksüz Türklüğümüzü bin cihana değişmeyiz” ifadelerini kullandı.Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:”GÜNDE 2 TRİLYON TL İLE GEÇİNMEK ZOR TABİ” “Ülkemiz bir soluk alsın diye diş sıkıyoruz ama ekonomideki gelişmeler ayakta durmayı güçleştiriyor. Krizin inkarı yerini ‘Döviz, enflasyon azıcık arttı’ tespitine bıraktı. Azıcık artmış. Daha ne olsun, ne olmasını bekliyorsunuz? Fırınlar kapanıyor, Konfederasyon başkanları ‘Binlerce firma batıyor’ diyor. İşi ciddiye almak için daha ne olmasını bekliyorlar bilmiyorum.Hastanelerde nöbet paralarını döner sermayeleri kırpıyorlar. Ekmek bulamayan pasta mı yesin? Millet kıraathanelerinde beleş kek mi kovalayalım? Azıcık dedikleri artık milleti boğuyor. İktidarın hazırladığı 2019 bütçesinde de bu durum devam ediyor. ÖTV’ler artıyor. Sarayın payı da üç katına çıkıyor. Günde 2 trilyon TL ile geçinmek çok zor tabi. El insaf beyler. Lafa geldi mi de ‘Milletin adamı’… Milletten alıp tek adama veriyorlar.”
Akşener Meclis Grubuna seslendi

FINDIK TASARISINI AKP ALKIŞLARLA REDDETTİ””Yerel seçime kadar durumu idare etmekten vazgeçin. Geçtiğimiz hafta milletin gözü önünde yaşandı her şey.
Akşener Meclis Grubuna seslendi

“FAİZE YATAN PARANIN EMEKTEN ÇOK KAZANDIĞI…””Bakın krizin daha da derinleşmesini önlemek için atılması gereken adımlar var. TÜİK’i rahat bırakın ülkenin durumunu net görelim.
Kaynak Yeniçağ: Akşener Meclis Grubuna seslendi

Reklam

#gündem #akşener #haber

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version