Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Gündem

Cemal Kaşıkçı Konsoloslukta Öldürüldü.

Published

on


Cinayeti Kabul Etti. Konsoloslukta Öldürüldü.

Son dakika haberi… Suudi Arabistan kabul etti: Cemal Kaşıkçı konsoloslukta öldü
Son dakika haberi… Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde yaşanan arbede neticesinde öldüğünü açıkladı. Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümünde parmağı olan herkesten hesap sorulacağını ve adalete teslim edileceğini duyurdu. Öte yandan Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında Suudi Arabistan'da yayımlanan kraliyet kararnamesiyle, Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri görevden alındı. Suudi Devlet televizyonundan yapılan açıklamada, Türk yetkililerin, şaibeli isimlerle ilgili paylaştığı bilgilerin Cemal Kaşıkçı meselesinin aydınlatılmasına yardımcı olduğunu duyurdu. Cemal Kaşıkçı'nın köşe yazarlığı yaptığı Washington Post gazetesi ise, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli bir anlaşma sağlayıcı haline geldiği değerlendirmesinde bulundu. Son dakika

Son dakika haberi… Suudi Arabistan kabul etti: Cemal
Kraliyet savcılığından konuyla ilgili yapılan son dakika açıklamasında, Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın başkonsolosluğa girişinden sonra bir kişi ile sözlü tartışmaya başladığı daha sonra çıkan kavga sonucu Kaşıkçı'nın öldüğü savunuldu. Olayla ilgili, 18 kişi hakkında soruşturma açıldığı belirtilirken, bir askeri yetkilinin de görevden alındığı iddia edildi. Kaşıkçı'nın cesedine henüz ne olduğuna ilişkin bilgilere ise yer verilmedi.

Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümünde parmağı olan herkesten hesap sorulacağını ve adalete teslim edileceğini duyurdu.

Suudi Devlet televizyonundan yapılan açıklamada, Türk yetkililerin, şaibeli isimlerle ilgili paylaştığı bilgilerin Kaşıkçı meselesinin aydınlatılmasına yardımcı olduğunu duyurdu.

Reklam
e-ticaret paketleri

Öte yandan Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul konsolosluğunda hayatını kaybetmesiyle ilişkili 18 Suudi vatandaşının gözaltına alındığı bildirildi.

Cemal Kaşıkçı'nın köşe yazarlığı yaptığı Washington Post gazetesi ise, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli bir anlaşma sağlayıcı haline geldiği değerlendirmesinde bulundu.

Son dakika haberi: Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı'ının konsoloslukta öldürüldüğünü itiraf etti

Suudi Arabistan'da yayımlanan kraliyet kararnamesiyle, Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri görevden alındı.

Cemal Kaşıkçı soruşturması ile ilişkili Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkanlığının yeniden yapılandırılması için bakanlık komitesi kurulması kararlaştırıldı.

Reklam
e-ticaret paketleri

#Haber #Gündem #Cemalkaşıkçı

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gündem

Bolu’da Deprem Oldu

Published

on

By


HALK, DİYARBAKIR VE VAN'DA SEÇİMİNİ YAPTI

AHMET TÜRK ADAY ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ

GAZZE'DE 100. GÜN: DÜNYA AYAKTAGAZZE'DE 125 FİLİSTİNLİ DAHA KATLEDİLDİ

'DA OLDU, GÖRÜR UYARDI

KÜÇÜKÇEKMECE'DE ÇOCUK İŞÇİ AĞIR YARALI

Reklam
e-ticaret paketleri

14 Ocak 2024 Pazar gününün önemli başlıklarını sizler için derledik.

ArtiTVMedya

Okumaya Devam Et

Gündem

Naci Görür Adana Deprem Uyarısı!

Published

on

By

naci-gorur-deprem


'den Uyarı: Stres Transferi Mümkün Arkadaşlar, hep soruluyor. Herkes aynı şeyi tekrar tekrar soruyor.

*Kaygılarınızı anlıyorum ama mümkün olduğunca insanımıza yararlı olacak, onları doğru yönlendirecek konular üzerinde duralım.

*Maraş'ta 7,5 üreten Sürgü fayı kırıldı ama onun batı-güneybatı uzanımı olan Sorgun fayı kırılmadı. Bu fay Adana havzasına dallanarak devam ediyor.

Okumaya Devam Et

Gündem

İzmir Narlıdere Yangını

Published

on

By


'deki Yangında Can Pazarı: Görüntüler Korkunç – TGRT Haber İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart'ta henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale sürerken bazı vatandaşların can havliyle balkondan atladığı belirtildi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yangında can kaybının olmadığını açıkladı. İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa İç'in aktardığına göre; İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, bir kişi içeriden yaralı olarak çıkarıldığını açıkladı.
Folkart
folkart yangın
izmir folkart
folkart izmir
izmirde yangin
izmir
izmir son dakika
izmir
izmir narlıdere folkart
izmir folkart yangın son dakika
izmir narlıdere
narlıdere yangın
ibrahim tatlıses
izmir narlıdere folkart sitesi yangın
narlıdere folkart yangın
izmir'de yangın
izmir yangın son dakika
izmir folkart yangın
izmir folkart narlıdere
izmirde yangın
yangın
izmir narlıdere yangın
son dakika izmir
izmir yangını
narlıdere yangın son dakika

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV