Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Biyografi

Berat Albayrak Kimdir?

Published

on


Recep Tayyip Erdoğan'ın Damadı Kimdir ve Nerelidir?

Bugün Kimdir ve Nerelidir kanalımızın konusu Berat Albayrak. Berat Albayrak hakkında bilmediğiniz 25 bilgi hazırladık…

Berat Albayrak aslen nerelidir, eşi , çocukları, annesi ve babası kimdir, eğitimi ve siyasi hayatı hakkında detaylı bilgiyi bu videoda izleyebilirsiniz…

Berat Albayrak Kimdir ve Nerelidir? – Recep Tayyip Erdoğan'ın Damadı adlı videomuzu beğenmeyi unutmayın….

#beratalbayrak #beratalbayrakkimdir #kimdirvenerelidir #receptayyiperdoğan #akp #akparti #esraerdoğan #albayrak #berat #erdoğan

Reklam
e-ticaret paketleri
Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Biyografi

Arif Chef Dünyaca Tanınan Büyük Usta

Published

on

By

Arif Chef

Arif Chef

diye tanınan , Siverek'te doğmuş dünyaca ün yapmış bir Yemek Ustasıdır.

Arif chef diye bilinen Maaruf Türkoğlu, Şanlıurfa ilinin Siverek ilçesinde doğmuş ünlü bir aşçıdır. “Arif Chef” markasıyla tüm dünyada tanınmaktadır. Siverek'te “Bıçakla Dans Eden Adam” olarak bilinen “Arif Chef, kısa sürede fark edildi , ilçenin en iyi aşçılarında birisi oldu.

Kendine özel tarifleri ve hünerleriyle her gittiği yerde efsane olmuştur. Her geçen gün lezzete lezzet katan “Arif Chef” gittiği her yerde marka olmayı başarmıştır.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 14 yaşına kadar kasaplık mesleğini öğrenip sektöre girmiştir. Burada çeşitli lokantalarda çalışarak kendini ispatlamıştır. Profesyonel kariyerine ilk olarak Çırağan Sarayı'nda aşçılık yaparak başlamıştır. Daha sonra İstanbul Hilton, Konya Hilton, Nusret Şef ve Banyan , Katar, Lübnan, Suudi Arabistan Uzakdoğu restoranında executive chef olarak devam etmiştir.

Aşçılık alanında iyi bir kariyer sahibi olan “Arif Chef” deneyim ve tecrübelerini yeni nesillere aktarmak için çalıştığı restoranlarda çalışanlarına eğitim vermiştir. 13 ülkede verdiği eğitimlerle birçok aşçıyı yetiştirmiştir.

Reklam
e-ticaret paketleri

“Arif Chef” 7 ülkede 13 Restoranda danışmanlık hizmeti vermiştir. Restoranların yemeklerini hazırlamanın yanı sıra politikalarını ve menülerini belirlemede etkisi olmuştur. Kendisi şu an en çok aranan Aşçılar arasındadır.

Şu an Siverek şehrine ilk kez “Steak House” restoran açarak bir ilki başarmıştır.

Birçok ustanın yetişmesine olanak sağlayan Arif Chef, takım çalışmasıyla da diğer rakiplerine örnek olmuştur. Bu süre zarfında gittiği restoranlarda “aranan adam” olmuştur. “bıçakla dans eden adam” olarak da bilinen “Arif Chef” gittiği her yerde efsane olmuş adından sıkça söz ettirmiştir.

Şanlıurfa ili Siverek ilçesinin aynı zamanda gururu olan Arif Chef'in başarı hikayesine web sitesinden ulaşabilirsiniz. www.arifchef.com

Reklam
e-ticaret paketleri
Okumaya Devam Et

Biyografi

Yeni hoca adayı Roger Schmidt!

Published

on

By


'da 4. Sona Erdi!
Ali Naci Küçük: “Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı! Başkan ile hoca arasındaki görüşme 15 dakika sürdü.

Galatasaray yönetimi yabancı teknik adam ağırlıklı görüşmelerini sürdürüyor. adaylardan bir tanesi.”

Okumaya Devam Et

Biyografi

ENES ÜNAL’ın Hikayesi

Published

on

By


Futbol'un Hikayeleri 2. Bölümünde 'ın Hikayesi. Enes Ünal'ın Manchester City'e Uzanan Hikayesi'nin sizler için derledik.

Futbolun Hikayeleri Her Hafta 1 Hikaye sloganı adı altında siz futbol tutkunlarını bilgilendiriyor. Bizi resmi twitter sayfamızdan( https://twitter.com/futbolhikayesi ) takip edebilir ve son çıkan bölümlerimiz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Hazırlayan ve sunan: Muhammet Ali Özdemir

Küçük yaşlarda okuduğu bir kitapta yazan “Siz kendinize inanın, o zaman herkes de size inanacaktır” cümlesi ile başlıyor küçük timsahın gençlerimize ders diye işletilecek başarı hikayesi.

Enes Ünal golleri, Enes Ünal Manchester City, Enes Ünal goals, Enes Ünal, Enes ünal wonder kid.

Reklam
e-ticaret paketleri
Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV