Bizi Takip Edin
e-ticaret.site

Siyaset

Akşener Andımızı Okudu.

Published

on


Akşener, Andımız’ı okudu
Mersin Anamur’da 82 Proje Toplu Açılış Töreni’ne katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Andımız’ı okudu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Derdi geçim değil, seçim” sözleriyle yüklendi.
20 Ekim 2018 Cumartesi 18:33

Akşener, Andımız’ı okudu

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mersin Anamur’da 82. Proje Toplu Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Ülke olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerinden önce, iktidar ülkeyi uçurmaktan bahsediyordu. ‘Ekonomi kötüye gidiyor’ dedik, ‘seçimden sonra halledeceğiz’ dedi. Sofraya gelen lokmalar küçüldü. Ama Erdoğan, ‘kriz yok’ diyor. Kriz kime yok? Saray’a yok. Günlük harcamaları 200 milyon TL, bu paraya her gün 10 tane ev alabilirsiniz. 2019 yılında, bunu 3 katına çıkardılar. Köprülere, otoyollara, dolarla ödeme yapıyorlar.”

Reklam
e-ticaret paketleri

“GEÇİM DEĞİL, SEÇİM…”

“Türkiye faizde dünya lideri. Her gün atanamayan öğretmenler intihar ediyor. Gençlerimiz yurt dışına kaçıyor. Daha nasıl bir kriz olsun? Kalkınma masalları anlatıyorsun. Enflasyon 2002’dekiyle aynı, işsizlik aynı. Üstüne bir de 470 milyar dolar borç yapmışız. Erdoğan’ın derdi geçim değil, seçim. İşçinin, memurun dara düştüğünü de biliyor. Esnafın işçinin tükendiğini de biliyor. Bunların hepsinin kendi yüzünden olduğunu biliyor. Ama umurunda değil. Böyle olsa damadına ekonomiyi teslim eder mi? Geçen diyor ki, ‘bazı partiler emeklilik erken olsun diyor, ekonomimiz bunu kaldırmaz’ yahu bu ülkede 120 bin makam aracınız var. Kira olarak emekliye verdiğiniz paradan daha fazlasını veriyorsunuz. Suriyeliye 32 milyar dolar para harcadınız. Tamam bunlar iyi de kendi vatandaşına niye cebinde akrep var?”

“SEN VARKEN DIŞ GÜÇLERE GEREK YOK!”

Vatandaşları refaha ulaştıramayacaksan niye orada oturuyorsun? Türkiye’nin kahrını çekmiş emekliye bu ülkenin verecek parası var. Ve sen de bu parayı vereceksin! İYİ Parti’den korkuyor! Tek derdi seçim, tek korkusu İYİ Parti!
Söylediği tek şey var, dış güçler. Bir tarihçi olarak ona anlatıyım. Türkiye bin yıldır dış güçlerle uğraşıyor. Fatih İstanbul’u kimden aldı? Mustafa Kemal kiminle mücadele etti? Türkiye’nin başında hep vardı dış güçler. Devleti FETÖ’ye verirken, fabrikaları satarken, darbeci generalleri atarken bunları sana dış güçler mi yaptırdı? Sen varken dış güçlere gerek kalmadı ki!

“PAPAZ GİTTİ KRİZ BİTMEDİ”

Reklam
e-ticaret paketleri

Papaz Brunson oldu, terörist Brunson oldu, ajan Brunson oldu, en son Sayın Brunson oldu. Adam özel uçakla gitti. Karşılığında papazı alabildi mi? Her tehditin bu ülkeye zillet olarak dönüyor.

Duruşma başlamamış, papazın uçağı hazır, karşılama ekibi hazır, Beyaz Saray’da yapılacak şov hazır. Başkalarının türkülerini söylemekten vazgeç. Milleti aldattın, tarih seni affetmeyecek! Papaz gitti, kriz bitmedi. Ee bu kriz papaz yüzünden değil miydi? Papazı bahane edip yaptığın tüm zamları geri al. Çalışana, emekliye asgari ücretliye kriz zammı yap. Dar zamanda ÖTV’ye kaldır da çark dönsün. Her şeyin üstüne çöküyorsun, İşsizlik Fonu’nu geri ver. Haram lokma yiyorsun!

“ERDOĞAN’IN SUUDİ HAYRANLIĞI KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜK HALİNE GELMİŞTİR”

Kriz sürsün de Erdoğan zarar görsün demiyoruz biz. Öyle düşünenlerle işimiz olmaz. Ülke için kötü olan bizim için de kötüdür. Damadın açıkladığı boş beleş programların millete bir faydası yok. İYİ Parti’ye kulak ver, damadı ekonominin başından al.

Elektriğe yüzde 50 zam yaptın. Şimdi Anamur’dan Saray’a Sn Belediye Başkanım senin zabıtalarını mı yollayalım? Dünyanın bir ucundan tek tuşla ekonomiye yön verilen dünyada bizimkiler zabıtayla ekonomik denge kurmaya çalışıyor. Vay halimize.

Reklam
e-ticaret paketleri

AKP Sözcüsü çıkmış dokunulmazlığı var bir şey yapamayız diyor. Milleti kandırmaktan vazgeçin. Viyana anlaşmasındaki açık hükümlere rağmen konsolosun gitmesine göz yumulması kabul edilemez. Erdoğan’ın Suud hayranlığı Türkiye’nin taşıyamayacağı bir yük haline gelmiştir.

Kimse heves etmesin. Biz Yesevi’nin dergahı Anadolu’da Suud şımarıklığına izin vermeyeceğiz.

“SURİYELİLERİ REFERANDUMA GÖTÜRELİM”

Gel Suriyeli mülteciler meselesini referanduma götürelim. Vatandaşlarımıza soralım Suriyelilere vatandaşlık verilsin mi, verilmesin mi?

Elektriğe, doğalgaza yüzde 50’nin üzerinde zam yaptılar. Bu fiyatlarla seralar nasıl ısınacak, yeni seralar nasıl yapılacak? Üretimin tüm girdilerine zam yapıyorlar sonra da Anamurluya diyorlar ki ürünün pahalı, fiyatı indir.

Reklam
e-ticaret paketleri

Ejder meyvesini Anamur’da yetiştirmeye başlamışsınız. Bol bol üretin. Saray’ın harcalamalarını 3 katına çıkardıklarına göre Çin’den ithal ettikleri

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum Yapın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Siyaset

ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ HAKLARINI ARAMA KONUSUNDA YOLUNA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Published

on

By

atauzder

Eski uzman çavuşlar kanunen hakları olmasına rağmen atanamıyor. Yıllardır süre gelen bu mağduriyet artarak devam etmekte. ve yönetim ekibi bu mağduriyete dur demek adına aylardır çalışmalarına pes etmeden devam ediyor.

Derneğimizin amacı 7 yıl ve üzeri görev yapan
(2016 dan önce bu süre 2 yıldı burda da büyük bir hak kaybı oluştu) ve ailevi, sağlık ve mesleki nedenlerden dolayı görevlerinden ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşların referans olmadan devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet hakkını almasını sağlamak. Devletimiz ve saygıdeğer devlet büyüklerimizle görüşmeler sağlayarak desteklerini talep ettik.

🔴 Adalet ve Kalkınma Partisi
⚫ Milliyetçi Hareket Partisi
🔴 İyi Parti
⚫ Cumhuriyet Halk Partisi
🔴 Saadet partisi
⚫ Yeniden Refah Partisi
🔴 Vekiller
⚫ Grup başkan Vekilleri
🔴 Komisyon Başkanları
⚫ Komisyon Üyeleri ile görüşmeler

Birçok siyasi kişilerle başarılı görüşmeler gerçekleştirdik.Sesimizi duyurmadığımız hiçbir kurum ve kuruluş, Siyasi parti ve liderleri kalmadı.

Reklam
e-ticaret paketleri

BİZLERİN MESELESİ SİYASET ÜSTÜ VİCDAN MESELESİDİR

Bizlere zaman ayırıp sesimizi duyan ve her türlü desteği vereceğini belirten devletimiz ve devlet büyüklerimize desteklerinden dolayı ATAUZDER ve ailesi adına binlerce kez teşekkür ederiz.

Derneğimiz ve yönetim ekibimiz haklı mücadelemizde üstüne düşen görevini layıkıyla yerine getirmiş olup çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Kamu Yararına Kurulacak Uzmanlar Derneği (Temud)

Başkanlık seçimlerinde başkanımız Mustafa Gündeşli aday olmuştur.

🔴Emekli uzman çavuşlar
⚫10 yıl üzeri çalışıp görevlerinden ayrılan uzman çavuşlar
🔴Sivil memurluğa geçmiş uzman çavuşlar
⚫Görevlerine devam eden uzman çavuşlar
🔴Malulen emekli uzman çavuşlar
⚫10 yıl ve üzeri çalışma sonucunda Gazilik ünvanı almış uzman çavuşlar

Reklam
e-ticaret paketleri

Oy kullanabilecek olup;

Bütün Uzman Çavuş arkadaşların özlük hakları, memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları gerçekleştirmek adına tek çatı altında kaldığımız yerden faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Bütün Uzman Çavuşların layık olduğu değeri görmeleri, Haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının alınması, mağduriyetlerin giderilmesi adına Mustafa Gündeşli bu göreve taliptir.

Uzman Çavuşların yıllarca duyulmayan sesini duyurmak için tüm çalışmaları gerçekleştiren ve bunu hiçbir menfaat gözetmeksizin vicdanlı ve merhametli bir şekilde yapan ve birçok başarının mimarı olan Mustafa Gündeşli bu başkanlık için en etkili ve sonuna kadar hak eden tek isim.

HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN MUSTAFA GÜNDEŞLİYİ SEÇİN

Reklam
e-ticaret paketleri
mustafa gündeşli

#OylarMustafaGündeşliye

Okumaya Devam Et

Siyaset

Sinan Oğan Cumhur İttifakı Dedi

Published

on

By


#SONDAKİKA! ATA İttifakının adayı 2023 seçimlerinin ikinci turunda cumhur ittifakı destekleyeceğini açıkladı. Böylelikle “Sinan Oğan Kimi Destekledi?” sorusu da yanıt bulmuş oldu.

Okumaya Devam Et

Siyaset

Ata İttifakı Bozuldu!

Published

on

By


'dan “Oğan” kararı: “'ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir”
Sinan Oğan'ın 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurmasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Twitter'da açıklamada bulundu. Özdağ, “Bu açıklama Zafer Partisi'ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır.” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Twitter'daki paylaşımı şu şekilde:

“Sayın Sinan Oğan'ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi'ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00'de benim tarafımdan yapılacaktır.”

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2023 Özel Haber TV